Faksinge by 8 4720 Præstø, Denmark
+45 40 11 17 30

Webdesigns

Webdesigns

Web Strategi

I et åbent marked med ben hård konkurrence, forsøger virksomheder deres bedste for at få fat nye kunder og øge deres markedsandel og hele tiden være på forkant med deres konkurrenter. Tilstedeværelsen på web og online markedsføring har derfor fået afgørende betydning for virksomheders succes. Flere og flere virksomheder er begyndt at tilbyde deres produkter og tjenester online til en større og bredere kundekreds. Og når vi taler om web tilstedeværelse falder vores tanker på hjemmeside.

Webdesigns

Webdesign

Det tager mindre end 5 sekunder for dine kunder, at danne sig et første indtryk af din virksomhed. Som vi alle ved er første indtryk svær at ændre, derfor er dit webdesign afgørende for, hvordan du vil blive opfattet af dine kunder. Flot webdesign og enkel navigation går hånd i hånd. Vi ønsker at give vores kunder et kvalitetsprodukt i verdensklasse med lækker webdesign og logisk opbygning af siden.

Læs Mere
Webdesigns

Webshop

Med vores webshop kan du informere, markedsføre, præsentere dine produkter, tilbyde ydelser og drive handel på internettet 24/7 – 365 dage om året – vores priser starter ved 300 kr. pr. måned.

Læs Mere
Webdesigns

Interne systemer

Vi udvikler selvstændige webapplikationer, eller applikationer der er integreret med ERP/CRM systemer, eller eksterne databaser, eller andre hjemmesider.

Vi har mulighed for at skræddersy disse til virksomhedens behov. Ved at bruge det nyeste inden for programmering kan vi udvikle forretningssystemer, intranet applikationer og komplekse CRM systemer, som medvirker til at understøtte virksomhedens strategi og forøge effektiviteten.

Læs Mere
Kunder og samarbejdspartnere

Vores kunder

Vi har kunder indenfor alle industrier, og nogle af dem kan vi nævne nedenfor.

Vi har løbende serviceret mere end 200 kunder med store og små opgaver. Opgaver der kan tage en uge og udvikle til flere måneder. Ring gerne og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed bedst muligt.

Se nogle af vores mange kundecases her på siden.

Kontakt os for en nærmere dialog om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed på 40 11 17 30 eller mail info@2wd.dk

Kontakt information

2Webdesigns ApS - Faksinge by 8, 4720 Præstø, Denmark - Telefon: +45 40 11 17 30 - Email: info@2wd.dk

2wd.dk © 2018 All rights reserved.