I et åbent marked med ben-hård konkurrence, forsøger virksomheder deres bedste for at få fat i nye kunder og øge deres markedsandel og hele tiden være på forkant med deres konkurrenter. Tilstedeværelsen på web og online markedsføring har derfor fået afgørende betydning for virksomheders succes. Flere og flere virksomheder er begyndt at tilbyde deres produkter og tjenester online til en større og bredere kundekreds. Og når vi taler om web tilstedeværelse falder vores tanker på hjemmeside.

 

Men tro ikke, at du er færdig, når du har dit website online. Du er nødt til at bruge din hjemmeside til at opfylde dine forretningsmål. Det er her en succesfuld web-strategi der kan gøre at din virksomhed får succes online. En god webstrategi fungerer i samspil med din forretningsstrategi til at oprette en hjemmeside, der opfylder dine forretningsmål. Hos 2Webdesigns ønsker vi at forstå din virksomhed og dens krav, før påbegyndelse af designet og udvikling af ny hjemmeside.

 

Dernæst skal du tænke, hvordan din hjemmeside kan forbedre din virksomheds muligheder. Derfor er en web-strategi vigtig og at man bruger de rigtige ”værktøjer”.

 

”Værktøjerne” giver mange muligheder, som hjælper dig med at tiltrække nye kunder til dit websted igen og igen. Vi hjælper dig med at opbygge en online strategi ved at udnytte disse værktøjer. Når det kommer til online markedsføring er indholdet ekstremt vigtigt. Vi rådgiver om, hvad man skal skrive og hvordan man skriver, så folk finder dit websted spændende og interessant. Vi kan også gøre indholdet af dit websted søgemaskine venlige og kan administrere din hjemmesides indhold også med regelmæssige opdateringer.

 

Andre værktøjer til en web-strategi omfatter en effektiv hjemmeside-layout med klar og præcis navigation, analyse af brugeradfærd og statistik, og søgemaskine optimering.

Kontakt information

2Webdesigns ApS - Faksinge by 8, 4720 Præstø, Denmark - Telefon: +45 40 11 17 30 - Email: info@2wd.dk

2wd.dk © 2018 All rights reserved.